Цяло лято медиите и интернет ползвателите обсъждат скандалите около един от най-богатите хора в света – Илон Мъск. Шумните му разправии в бизнеса обаче отстъпиха място на появилата се в края на юни новината, че един от синовете му иска да смени пола си, да приеме фамилията на майка си и повече да няма нищо общо с Мъск.

Става въпрос за роденият като мъж Ксавие Александър Мъск, който вече се нарича Вивиан Джена Уилсън след подадената от него молба във върховния съд на окръг Лос Анджелис за смяна на пола, името и фамилията. “Аз отдавна не живея с моя биологичен баща и не искам по никакъв начин да бъда свързан с него”, мотивира се младежът, който все пак продължава да кара електромобил, произведен от компанията на баща му “Тесла”. Той подаде молбата си в деня след навършването на 18-годишна възраст.

Досега Мъск не е коментирал постъпката на наследника си. Казва само, че обича всичките си деца. За самия Ксавие/Вивиан досега не се знаеше почти нищо, но новината за трансформацията му подлуди папараците и те тръгнаха на лов за негови снимки.

Първи до новия му образ успяха да се доберат от “Дейли мейл”. Те изловиха Вивиан, докато се разхожда със своя приятелка по улицата, облечена в тениска и спортен панталон. Прави впечатление в сравнение с по-раншни нейни снимки, че си е пуснала още по-дълга коса и вече има набъбнал бюст. Очевидно трансформацията вече е в ход.

Припомняме, че Илон Мъск се запознава с майката на Вивиан, която е и първата му съпруга – Джъстин Уилсън още  по време на студентските си години. През 2000 г. двойката се жени, а две години по-късно им се ражда син Невада Александър, който почива 10 седмици по-късно в съня си. Четири години по-късно, прибягвайки до инвитро, те стават родители на двама синове - Грифин и Ксавие. През 2006 г., отново с помощта на асистирана репродукция, Джъстин ражда три близначета – Деймиън, Кай и Саксън. Две години след това двойката се развежда.
“Аз бях за него жена-стартъп. Но не съжалявам за нищо, имам петима синове и моите книги”, прави равносметка Джъстин.

Следващите бракове на милиардера също не са успешни. След Джъстин той среща британската актриса Талула Райли. Говори се, че 22-годишната хубавица е имала връзка с бизнесмена, още докато той е бил женен. Не знаем дали е така, но на следващия ден след първия им съвместен уикенд той застава на едно коляно пред нея и ѝ предлага брак.

Сватбата е шест седмици по-късно и никой не знае подробности за съвместния им живот, докато четири години по-късно, през 2012 г., разводът им идва като гръм от ясно небе. Отново - никакви подробности. Нещата все пак не са приключили, защото след година двойката се събира отново и се жени за втори път. И така – още три години.

Разведеният за трети път Мъск избира за своя следваща спътница скандалната Амбър Хърд. Той не се смущава от шумния ѝ развод с Джони Деп и заслепен от нейната сексуалност, се впуска в авантюра, за която по-късно съжалява. Амбър не е жена, която ще седи вкъщи и ще чака мъжа си. По-скоро тя го зарязва, отколкото той нея, признава Мъск пред изданието Rolling Stone, добавяйки, че е бил влюбен в нея и му е било мъчно няколко седмици.

С майката на следващите си деца – музикантката Граймс, се срещат в интернет, а се виждат на живо през 2018 г. В продължение на две години ту се събират, ту се разделят, а през януари 2020 г. обявяват, че чакат дете. Момченцето наричат със странното име X AE A-Xii. Семейството прекарва заедно затварянето по време на пандемията, но в края на 2021 г. се разделят, точно когато им се ражда момиченце от сурогатна майка. Exa Dark Siderael е първата дъщеря на Мъск. Прякорът ѝ е Y.
Източник: Уикенд

Синът на Илон Мъск стана жена с бюст (ФОТО)

Синът на Илон Мъск стана жена с бюст (ФОТО) - Снимка 2