Знаменитият холивудски актьор Шон Пен е влюбен до уши и се радва на новата си партньорка –  украинската актриса Олга Коротяева, която бе забелязана по време на едно от посещенията му при президента Володимир Зеленски. Бившият съпруг на Мадона отведе 43-годишната брюнетка на ваканция на Френската Ривиера и не само, че не успява да сдържи страстта си, а дори напротив – не се притеснява да я изрази публично.

 

Шон Пен оправи украинка в ресторант

Любопитната случка с 62-годишния актьор се разиграла в неделя, когато двойката била уловена от папараците да се прегръщат на улицата. След известно време Шон и Олга се оттеглили в малко семейно заведение, където останали известно време затворени в тоалетната.

Свидетели, цитирани от вестник "Сън", Пен и Коротяева са се усамотили, за да се отдадат на страстен, но бърз секс, след което изпили по чаша вино и продължили разходката си.

 

"Шон Пен изглеждал видимо възбуден, но по всяка вероятност отново е прекалил с алкохола. Олга пък се преструвала, очевидно за да привлече вниманието му", твърди турист, който станал свидетел на любовната игра в третата възраст.

 

Странното в случая е, че двойката е избрала тясната тоалетна за своите интимни преживявания, макар да са отседнали в хотел за 3000 долара на нощ, но както казват – имаш пари, угаждаш си. по отношение на факта, че Шон е бил под влиянието на алкохол, нещата не изглеждат никак добре.

 

В действителност именно чашата стана причина за разрухата на последния му брак с младата красавица Лейла Джордж, която го напусна след само 16 месеца през 2021 година заради пиянските му изблици. Въпреки това, Шон Пен е по-зает от всякога с филмови проекти. В момента той работи по сатиричен военен сериал, който ще режисира и в който ще изиграе главна роля. Неговата работа включва и работата по двойния документален филм за Украйна – преди и след руската инвазия. Въпреки това изглежда, че има достатъчно време, за да отиде на почивка с приятелката си.

 

Още не е ясно кога и къде точно се е случила заварката с Олга Коротяева. Двойката бе забелязана заедно за първи път през пролетта близо до дома на актьора в Малибу. Това поражда въпроса дали тази очарователна източноевропейка ще участва в проектите на своя избраник.

Източник: Уикенд