Руският държавен глава Владимир Путин заспа по време на официална среща с правителствени служители и хвърли всички в шок.

Случката предизвика нова порция догадки, свързани със здравословното състояние на държавния глава. 

Най-интересното в случая обаче е, че изглежда сънят е станал заразен, предвид факта, че признаци на сънливост се появили и у други от присъстващите на срещата, отбелязва изданието „Дейли Мейл“.
Факт е, че по време на срещата на Путин във Владивосток, Далечния Изток, не само президентът, а и някои от съветниците му едвам успяваха да държат очите си отворени.

Снимката на задремалия по време на срещата Путин обаче се появи точно в момент, в който слуховете, че се оплакал на медиците от недостиг на въздух и умора по време на пътуването си в източната част на Русия, стават все по-засилени. Припомняме, че руският президент посети военните маневри „Восток“, а участие в ученията взе и Китай, отбелязва бг-войс.

Очевидно сериозните затруднения на Путин да остане буден по време на срещата предизвикаха нови догадки за състоянието на здравето му. От месеци се лансират слухове, че по всяка вероятност той страда от тежки заболявания като рак, Паркинсон и други.

На този етап Кремъл продължава да отрича тези твърдения и дори подчертава, че Путин е в добро здраве.
Източник: blitz.bg
 

Шокираща случка с Путин по време на официална среща. Какво се случва?