Шакира и Жерар Пике бяха еталон за здраво семейство, но уви!

Светът е в шок от вестта за разпада на може би най-здравото и щастливо звездно семейство - това на Шакира и Жерар Пике. Както вече медиите разтръбиха, двамата се разделиха след повече от десет години заедно. Имат и две прекрасни дечица - Саша и Милан. На феновете още не им се вярва, но крахът е факт. А причината за него е отвратителна.

Оказа се, че футболистът на Барса е сложил рога на половинката си, а тя е научила. Можем да предполагаме каква е била реакцията на огнената латина Шакира, която до момента не е дала и повод за подобни слухове по свой адрес. Пике обаче й кръшнал с неизвестна към момента дама, за което прошка няма.

Защитникът на Барса живее отделно от жена си и децата си вече седмици, а певицата не е пускала общи техни снимки, нито статуси, от март. В последната й песен също се говори за предателство и край, което е потвърждение на новината. Шакира не искала и да чува за Пике, но двамата няма да опрат до развод, защото никога не са сключвали брак.

Вместо да рони сълзи и да проси прошка от жена си, Пике напоследък често е забелязван в клубове и барове с различни жени. Компания обикновено му прави Рики Пуиг, който му е съотборник в тима.