Четири години - от 94-та до 98-ма, бяха двойка Кейт Мос и звездата Джони Деп като определено бяха любимци на медиите. Дори и след раздялата обаче, до днешна дата, те си останаха страшно близки и не спират да поддържат връзка, което потвърди наскоро самата Мос пред списание "Вог".

Нещо повече - тя успя да шокира целия свят като разказа как е получила първата си огърлица с диаманти от Джони. "Бяхме на ресторант, беше романтично. Изведнъж той ми каза, че има нещо в з@дника и ме помоли да бръкна, за да видя какво е. Направих го, бръкнах в панталона му отзад и извадих оттам огърлицата. Беше невероятно преживяване", смее се световната манекенка.

Знаем, че Кейт бе сред хората, които ревностно защитаваха Джони по време на съдебните му битки с бившата Амбър Хърд. Пред съда Мос на няколко пъти декларира, че Хърд говори пълни лъжи и че Джони винаги е бил безкрайно внимателен и нежен с половинките си.

"Той е прекрасен човек и има огромно и добро сърце. Затова харпии като Амбър се опитват да му се качат върху главата и да танцуват там, но не са познали. Джони има приятели и близки хора, които винаги ще го защитят", каза Мос.