Покойната кралица Елизабет Втора прецака всички с изненадващото завещание на най-голямото си богатство.

Погребението на британския монарх бе преди няколко седмици, но все още се говори за него, както и това кой ще наследи богатите й колекции от изкуство, бижута и други ценности, притежавани от Нейно Величество приживе.

И докато в медиите текат горещи дискусии кое богатство при кого ще отиде, то едно истинско семейно съкровище бе наследено от децата на Кейт и Уилям – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.

Става въпрос за любимото място на кралицата в „Royal Lodge“ в Уиндзор. 
Като дете тя прекарвала голяма част от свободното си време в къща за кукли, построена в реален размер. Заедно със сестра й Маргарет обличали куклите, след което пиели чай с тях.

Интересното е, че къщата, която сякаш току-що е излязла от приказките, разполага с електричество, течаща вода, както и напълно оборудвани спалня, кухня, баня и всекидневна.

Въпросната къща Лилибет, както я наричали, получила когато била шестгодишна. Къщата е подарък в знак на признателност на хората от Уелс към семейството й. В тази къща са играли всички четири деца на Елизабет Втора и принц Филип, докато били малки. След това тя се превърнала в голяма атракция за всичките й внуци, а сега и за правнуците. 

Елизабет реши да завещае въпросната къща на тримата наследници на Кейт и Уилям.
Източник: zajenata.bg