Покойната британска кралица Елизабет Втора цял живот е привличала вниманието. Въпреки, че непрекъснато бе в центъра на хорското внимание, около нея все още има цял куп неизвестни, дори и след кончината й.

Неотдавна бе разкрита изненадваща тайна, свързана с британската кралица. 
Оказва се, че Елизабет Втора цял живот спазвала изключително важно правило, чието нарушаване можело да й коства не само здравето, а дори живота, разкриват от Бъкингамския дворец.

Колкото и странно да ви звучи се оказва, че където и да ходят, всички членове на британското кралско семейство винаги носят със себе си черни костюми на всяко едно от пътуванията им. Друго много важно правило, което спазват е никога да не ядат морски дарове.
Избягват консумацията на морски дарове, за да не станат жертва на хранително отравяне. А черните костюми носят, за да са подготвени в случай на евентуална нечия смърт.

Твърдят, че кралицата е спазвала стриктно тези правила, докато крал Чарлз III до голяма степен е против тях. Понякога той си позволява да хапне морски дарове, разкрива източник от Бъкингамския дворец.

Наскоро стана ясно, че кралицата се е отказала категорично от морските дарове от менюто си през 2014 г. И до този момент обаче остава неизвестна истинската причина за този й отказ.
Източник: jenata.blitz.bg

Шок! Елизабет Втора цял живот…