Джо Байдън предизвика шок в САЩ след като стана ясно, че следва транс звезда в социалните мрежи. И дори се срещна с нея. Новината обиколи света и въпреки че някои поздравиха президента за новаторското му отношение и подкрепа към хората, които се чувстват различни, други останаха изумени от поведението му.

А някои съзрязаха отчаян опит да си вдигне рейтинга преди изборите.

Байдън се срещна с бившата звезда от Бродуей Дилън Мълвейни. Актьорът останал без работа по време на пандемията и трябвало да се върне при семейството си. Безработицата обаче се отразила доста неочаквано върху него. Изненадващо той решил, че не се чувства пълноценен човек като мъж и решил да се преобрази в жена.

Ход, който му донесе световна слава. Особено след като всичките му видеа са посветени на защита на ЛГБТ обществото.

Мълвейни обаче реши да се трансформира в жена пред очите на целия свят и то в Tik-Tok. А още по-интересно е, че той покани и получи положителен отговор от президента на САЩ. В него Байдън говори за правата на малцинството в света и призна, че е гледал всеки епизод на сериала на Дилън, в който той се превръща в жена. Дилън има над 9 милиона последователи и е само на 25 години. И в рамките на 236 дни превърна живота си в телевизионен сериал.

Джо Байдън фен на транс звезда сн. You Tube

Интервюто на Байдън обаче не се радва на особена подкрепа. Дори Кейтлин Дженър сподели публикация на десния политик Марша Блекбърн в Туитър. "Не трябва да нормализираме това, което този човек прави", каза Дженър. По-късно се извини за думите си, но призна, че е получила смъртни заплахи заради поста.

Шаш! Джо Байдън следва транс звезда в Tik-Tok (Президентът втрещи всички, отиде на среща с нея) - Снимка 2

 

Шаш! Джо Байдън следва транс звезда в Tik-Tok (Президентът втрещи всички, отиде на среща с нея) - Снимка 3