Певицата Шакира уверено върви по стъпките на Никол Шерцингер. Изпълнителката се загаджи с бившата голяма любов на хавайската красавица и двамата очевидно са много щастливи.

През последните дни всички говорят за любовната авантюра между Люис Хамилтън и ливанската красавица, която неотдавна се раздели с футболиста Жерар Пике. Двамата бяха изловени заедно на почивка в Маями.

Буквално часове след като Шакира разкри, че има връзка с Хамилтън и двамата се появиха заедно в популярен ресторант във Флорида, двойката реши да се разходи заедно и по плажа край океана. Последва романтичен воаяж с яхта в открито море, а след това и вечеря.

За първи път двамата намекнаха за връзката си по време на вечеря в ресторант преди няколко дни. Тогава, въпреки че всеки имаше собствена компания, усмивките, които си размениха в ресторанта, определено предизвикаха вълнение между тях. Ден по-късно бяха видени на вечеря заедно, а скоро след това Шакира подкрепяше британския състезател на рали в Испания.

Бившата на Пике сложи край на семейния им живот след раздялата миналата година. Разкритията, че футболистът се е срещал с друга жена доста бързо разбиха семейството му с певицата. Малко след това се появи слух, че Шакира излиза с актьора Том Круз. Оказа се обаче, че двамата са само приятели, а именно звездата от "Мисията невъзможна" я е запознал с Хамилтън.


Към днешна дата и двамата не бързат с изявления за връзката си. От друга страна обаче Пике не бил никак щастлив, че бившата му жена има нов мъж в живота си. И дори го е запознала с децата им...