Латино дивата Шакира не издържа и се срина публично, пред милиони хора от цял свят. Певицата отказва повече да "играе театър" и да се прави на силна в момент, в който не е. Тя призна, че колкото повече се опитва да неглижира състоянието си, толкова повече затъва.

Шакира се срина публично: Не издържам повече, зле съм! (още подробности + шокиращи СНИМКИ)

"Това съм аз и не искам да бъда друга, не мога да се преструвам на друга. Истината е, че съм зле, много зле. Светът ми се срути за ден и не знам как да се изправя. Сигурна съм, че ще успея, но засега поне не мога. Наранена и предадена съм от човека, на когото дадох всичко - живота си, сърцето си, децата си, себе си", рухна в изповед Шакира.

Певицата дори публикува снимка в профила си в мрежата, която ясно изразява душевния й свят в момента. Фотото шокира всички, тъй като на него лъскава мъжка обувка тъпче едно кървящо и разбито сърце.

Шакира се срина публично: Не издържам повече, зле съм! (още подробности + шокиращи СНИМКИ) - Снимка 2

На всички е ясно чия е обувката и чие е сърцето. Шакира признава, че е готова да се допита и до психолог, но да излезе от дупката, в която я бутна доскорошната й половинка - Жерар Пике.

Както знаем, футболистът многократно е слагал рога на жена си, но върхът на всичко бе връзката му с младата Клара Марти, с която са заедно и до днес. Именно тя е тази, която успя да го отнеме от Шакира. А колко време ще остане с него, това е отделен въпрос.