Шакира съвсем загърби предателя Пике!

Жерар Пике може и да скубе коси заради това, че изневери на Шакира и с това изгуби не само нея, но и милиони фенове, но певицата разцъфна. Раздялата й с футболиста от Барса се оказа твърде печеливша за рейтинга й, който директно проби тавана. А и самата тя сподели, че се е преродила. "Все едно съм се родила отново, наистина било прекрасно усещане", казва Шакира.

Тя замина далеч от неверника, заедно с двамата им сина - Милан и Саша. Горещата дива и децата й са в Мексико, където разпускат по едни от най-хубавите и луксозни плажове. Снимки на Шаки доказват непресторено ведрото й настроение, което показва, че действително гордостта й е надделяла и тя не страда за изгубената си любов.

Колкото до Пике - няма човек, който да не е разбрал за забежката му с млада сервитьорка, която играчът е "оправял" под носа на жена си в течение на месеци. Източници обаче разкриха, че това не единственото му прегрешение пред латино дивата, а Жерар е "пърхал" и преди.

В момента двамата се борят за попечителството над децата като всички шансове са, разбира се, на страната на Шакира. Певицата дори унизи бившия си като заяви, че е готова да му плаща наемите по квартири или хотели, както и пътните за самолет, за да идва да вижда момчетата, когато съдът ги присъди на нея и се преместят в Щатите.