Шакира и Пике за пореден път успяха да изумят всички.

 

Двойката, която, както знаете е разделена, все пак успяха да постигнат споразумение за попечителството над двете им отрочета, отбелязва Ройтерс. Медията се позовава на представител на певицата в Испания.

 

На този етап двойката не са оповестили подробности за постигнатото помежду им споразумение, но вероятно ще направят това на по-късен етап.

Испанското издание "Вангуардия" твърди, че според споразумението, двамата сина на двойката ще се преместят да живеят в Маями, заедно с Шакира.

Припомняме, че наследниците на певицата и футболиста са на 9 г. (Милан) и 7 г. (Саша).

 

Връзката на 45-годишната певица и с десет години по-младият от нея Пике стартира през 2011 година. Те обаче така и не стигнаха до брак. Запознали се малко преди Световното първенство по футбол преди 12 години в Южна Африка. По онова време футболистът участвал в музикален клип към песента на Шакира "Waka Waka (This Time for Africa)", която се превърна в официална на турнира.

 

Споразумението за попечителството над двете им отрочета бе постигнато седмица след обявлението на Пике, че се оттегля от професионалния футбол.

Източник: vesti.bg

Шакира и Пике хвърлиха света в шок! Не е за вярване какво направиха