Голямата, великата Селин Дион е много зле и това разкри пред ужасените й почитатели нейната сестра Клодет. Клодет е непрестанно до талантливата певица като се грижи денонощно за нея, заедно с другата сестра - Линда.

Както знаем, Дион от години се бори за здравето си, след като бе диагностицирана с изключително рядко, но и изключително опасно заболяване. То е неврологично и се нарича Синдромът на Стив-Пърсън. Болните от него получават непрестанни мускулни спазми и на практика се обездвижват с времето.

Снимки на Селин Дион още преди месеци ужасиха света, защото певицата не приличаше на себе си. Тя е така изпита и толкова измършавяла (това може би е най-точната дума, защото Селин отдавна не е просто слаба), че мнозина със сълзи в очите се чудеха как изобщо успява да стои изправена на крака.

Днес Клодет покруси милиони с новината, че за жалост, лекарство за болестта на Селин още няма и не могат да намерят нищо, което да подейства благотворно на състоянието й. Но не спират да търсят, да чакат и да се надяват, че лек ще дойде.

"Сега тя трябва да си почива, отменени отдавна са всичките й ангажименти и се молим за Селин", казва Клодет. Молим се и ние!