Половинката в живота на Кристиано Роналдо - харесваната от всички Джорджина Родригес, май ще се окаже вълк в овча кожа, да не кажем нещо още по-страшно... Разкритията за нея са ужасяващи и дойдоха не от кого да е, а от родната й сестра, с която са една кръв и плът.

Сестрата на Джорджина Родригес шокира света: Тя е безчувствено чудовище! (брутални разкрития за жената на Роналдо + СНИМКИ)

Патрисия буквално се разплака в ефир преди дни, когато я попитаха за отношенията й със сестра й. И разказа, че откакто Джорджина е "уловила" милионера Роналдо, тя е забравила семейството си. И не дава и пет пари, че сестра й мизерства с децата си.

"Не искам пари от нея, не ме разбирайте грешно! Истината обаче е, че ме боли затова, че веднъж не се обади да попита как сме, как са малките й племенници. Аз работя и да, парите са малко, в криза сме... Понякога имаме какво да сложим на масата, друг път не. А собствената ми сестра, която парадира с лукса си пред целия свят, ясно показа, че не я интересуваме, дори и да умрем гладни", сподели Патрисия.

Знаем, че Роналдо се запознава с Джорджина, когато тя е най-обикновена продавачка в испански бутик. Следва сбъдване на приказката за Пепеляшка, но май булката се самозабрави и пожела да забрави откъде е тръгнала (за разлика от мъжа си). Жалко!