Специалистите определят стила й като „печеливш хит“

Сериозна мистерия се заформи около съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

Вероятно сте забелязали, че преобладаващата част от холивудските знаменитости не само не крият, а с гордост споделят модните си стилисти. По този начин те демонстрират уважението си към труда им.

Сериозна мистерия се заформи около Меган Маркъл. Какво се случва?

При Меган Маркъл обаче нещата не стоят по този начин. За пореден път тя се отличава от останалите, с което отново направи лошо впечатление.

Обикновено тя не разкрива имената на стилистите, с които работи.

Вероятно си спомняте, че преди време неин стилист бе приятелката й Джесика Мълруни. След скандала обаче Меган Маркъл трудно би продължила да ползва нейните услуги. По всяка вероятност херцогинята използва някаква безименна опция или пък е започнала сама да подбира облеклото си.

Не е тайна, че Меган Маркъл е твърде своенравна. Освен това всички са наясно, че капризите и претенциите й нямат край. Дори понякога са направо влудяващи.

Вероятно това е и една от причините, поради които и до ден-днешен най-добрите стилисти на Холивуд категорично отказват да работят с нея.

Освен всичко друго вероятно сте забелязали, че съпругата на принц Хари има свой собствен стил. През преобладаваща част от времето, тя залага на тоалети, които не са особено бляскави и елегантни.

Мнозина специалисти определят стила й на обличане като „печеливш хит“.

Не трябва да пренебрегваме и фактът, че херцогинята не е екипен играч. На практика това би създало сериозни затруднения на специалистите и може и това да е причината да отказват да работят с нея. Казано с други думи, Меган е абсолютен нарцисист, който иска всяко нещо да се случва па нейния начин.

Източник: jenata.blitz.bg