Уилямс, която през август роди второто си дете - дъщеря на име Адира Ривър, сподели в сряда в Instagram, че е имала остатъци от кърма от скорошно пътуване и е решила да ги дари, за да помогне на други хора.

"Много се радвам, че мога да даря малко кърма, която ми остана от пътуването ми в Ню Йорк, на хора, които наистина се нуждаят от нея", казва Уилямс във видеоклип, в който се вижда как тя отваря фризера, в който се съхранява кърмата. "Ще бъде анонимно, но съм много развълнувана, че просто ще помогна по някакъв начин."

Уилямс пише в заглавието на видеоклипа, че е била прегледана, преди да бъде одобрена за донорство. Тя не назовава организацията, на която планира да дари кърмата си.

Перспективата кърмата на Уилямс да бъде анонимно дарена на бебета беше достатъчна за нейните последователи, за да отбележат какъв късмет ще имат тези незнайни бебета.

Когато Уилямс се оттегля от професионалния тенис през 2022 г., тя е 23-кратна победителка в турнири от Големия шлем, бивша номер 1 в ранглистата на женския тенис и четирикратна олимпийска златна медалистка. Сега 42-годишната суперзвезда на тениса става професионалистка едва на 14 години през 1995 г.

"Това е G.O.A.T. Milk!", пише един от коментаторите.

"Бекхендът на някои деца просто стана по-силен", написа друг коментатор.

Други коментатори нарекоха кърмата на Уилямс "млякото на шампионите", "течно злато" и "златно мляко", а друг отбеляза, че бебетата, които я получават, "ще пият от величие".

Източник: goodmorningamerica.com