Херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари се развеждат.

 

Мълвата се носи все по-настоятелно от миналата седмица насам. Всичко започнало с изявлението на Колин Кембъл, която твърди, че двойката имат много сериозни проблеми и дори вече са наели адвокати.

 

Запознати издават, че двойката вече са постигнали споразумение за развод, но въпреки това за пред широката общественост продължават да се преструват, че все още са заедно. Отново според мълвата, Хари е бил инициаторът на развода, след като разбрал коя е Меган в действителност.

 

На този етап нито една от чуждестранните медии не е открила източник, който да потвърди думите на Колин. Разбира се двойката също не е правила каквито и да било изявления по тази тема.

 

Освен това вероятно всички ще се съгласят, че сега моментът никак не е подходящ за развод. Меган едва ли би се съгласила на такава крачка, предвид, че тепърва изгражда новата си кариера на политик и общественик и разводът не би бил в нейна полза. Освен, ако не се е прицелила към по-добра партия.

 

Експерти вече предполагат, че Меган е вдигнала мерника на 51-годишния Илон Мъск. Ако реши да се цели по нов мъж, той със сигурност няма да е аристократ, а богаташ, категорични са хора от обкръжението й.

Източник: zajenata.bg

Сензация! Меган и Хари се развеждат. Тя вече се прицели в нов богаташ (ФОТО)

Сензация! Меган и Хари се развеждат. Тя вече се прицели в нов богаташ (ФОТО) - Снимка 2