Джорджина на Роналдо бе спипана от папараците в Ибиса!

Половинката на Роналдо - Джорджина Родригес от години събира завистливите погледи на милоните фенки на футболиста. И реално си е повод за завист, особено поради факта, че от обикновена "проста" продавачка, стана една от най-богатите и известни дами на света. Е, това обаче не означава, че е с нещо по-различна от която и да е друга - дори при наличието на милиони.

Сензация: Джорджина на Роналдо стана двойна! (ето я с целулит и без грим)

Знаем, че преди броени месеци тя роди дъщеричка на Роналдо, която двамата кръстиха Бела Есмералда. Момиченцето щеше да си има и братче, но близнакът й си отиде по време на раждането. Джорджина и футболистът понесоха тежко загубата, но се вкопчиха в момиченцето и другите си деца, които им дават сила.

Тези дни те бяха засечени на яхта в Ибиса, където стана ясно, че Джорджи е върнала усмивката си, но за жалост още не е успяла да си върне килограмите отпреди раждането. Джорджина е значително напълняла и това е видно от самолет. Най-много мазнинки е трупнала в ханша и в бедрата си, а и дупето й е с целулит.

Сензация: Джорджина на Роналдо стана двойна! (ето я с целулит и без грим) - Снимка 2

Папараци ги заснеха с Роналдо на яхтата, където тя бе уловена и без грим, та картинката да е пълна. Коментарите в нета са стотици хиляди като някои злорадстват на пухкавината на Родригес, но други я защитиха - "тя е жена като всички нас и има правото да не бъде винаги съвършена". Е, важното е, че изглежда щастлива и с Роналдо са все така заедно.