След края на ергенското лято за Леонардо ди Каприо по всичко личи, че холивудският ас се е обвързал съвсем сериозно с модела Витория Черети. Двойката са почти неразделни напоследък, а през уикенда папараци ги изловиха да се натискат на парти за Хелоуин в баровска дискотека в Лос Анджелис.

 

На кадрите ясно се вижда как 25-годишната красавица е бръкнала в гащите на холивудския ас и го опипва по задните части. Тези снимки породиха доста интересни теории за сексуалните предпочитания на актьора.

 

Ди Каприо обаче бързо усетил, че го снимат и двамата с моделката бързо се изнизали от „местопрестъплението“, заобиколени от трима гардове. Само в рамките на няколко месеца това е поредният път, в който холивудският ас е изловен в интимен момент, което иначе му се случва доста рядко.

 

Сек*уалните предпочитания на Леонардо ди Каприо са под въпрос

Преди години бръмчалката Гуинет Полтроу, която преди да се кротне овърша всички големи холивудски звезди, начело с Лео и Брад Пит разкри, че той много обича да го опипват по задните части по време на интимност.

 

И макар снимката да излезе на първите страници на щатските издания, запознати побързаха да успокоят, че той всъщност не е хомосексуалист, а просто е почитател на аналната стимулация на G точката му. Въпреки, че на това все още не се гледа с добро око от обществото, Лео е разкрепостен и обича партньорката да го човърка с пръст.

Източник: Уикенд