Органите на Боби Кристина Браун започват да отказват

Състоянието на Боби Кристина Браун се влоши още повече.

Макар напоследък информацията около случилото се с Боби Кристина Браун и състоянието й да е доста противоречива, кореспондентът на Нова тв зад Океана – Ясен Дараков посочи, че тя все още е жива. Дъщерята на покойната Уитни Хюстън все още е в болница. Според последната информация, органите на Боби Кристина Браун вече са започнали един по един да отказват и тя се доближава до смъртта с всеки изминал час.

[caption id="attachment_437330" align="alignright" width="280"]Органите на Боби Кристина Браун започват да отказват Органите на Боби Кристина Браун започват да отказват[/caption]

На този етап семейството на Боби Кристина Браун обаче категорично отхвърля тази информация и все още не е готово да вземе важното решение в резултат, на което ще бъдат изключени системите, поддържащи изкуствено живота й. Стана ясно, че междувременно полицейските власти в Атланта са стартирали свое разследване за това как наследницата на Уитни Хюстън се е озовала във ваната по лице, където е била открита от приятел на половинката й – Ник Гордън.

Озадачаващ е фактът, че по лицето и тялото на Боби Кристина има редица белези, за които все още не е ясно от къде са и дали имат връзка с този инцидент. Тези дни стана ясно, че четири дни преди зловещата случка, Боби Кристина Браун е претърпяла пътен инцидент. При произшествието е пострадал човек, който също е настанен в лечебно заведение и се бори за живота си. Като причина за пътнотранспортното произшествие се посочва фактът, че е възникнал проблем с една от гумите на автомобила в резултат, на което 21-годишната Боби е изгубила управление над превозното средство, информира Нова тв.

Ако състоянието на Боби Кристина Браун продължи да се влошава и през следващите няколко дни, семейството й ще бъде изправено пред един от най-тежките моменти в живота – да вземе решение за изключването на системата, която я поддържа жива. Баща й Боби Браун заяви преди време, че не е готов на такова решение и изрази надежда, че ще се случи чудо и тя ще се върне отново към живота.