Неочаквано, но с времето Джей Ло придобива все по-изящен външен вид. Тя се явява истинско изключение от правилото, тъй като на 54 години изглежда значително по-добре, отколкото на 20.

Известната красавица достига хармония в своя личен живот, въпреки че вече е на прага на 6-тото десетилетие от живота си. В момента Лопес е успешна артистка, бизнесменка и майка на 2 деца. А неотдавна, тя е и съпруга на актьора Бен Афлек. Това само ни показва, че животът и след 50-те може да започне отначало.

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички - Снимка 2

В последно време Джей Ло продължава да радва своите фенове с участията си във филми и продължава да поддържа своята успешна музикална кариера. Освен това, тя има успешен бизнес и често участва в реклами за различни топ марки.

Едва ли можем дори да си представим какъв график тя и откъде намира енергия за всичко. В същото време Дженифър редовно се занимава със спорт и намира време, за да прекара време с близките си.

Изненадващо се случи неочаквано събитие в светските среди - Дженифър започна да се среща с актьора Бен Афлек. След като обявиха годежа си, обществеността с нетърпение очакваше сватбата им, но буквално на следващия ден Бен и Дженифър решиха да я отменят и да се разделят. Това разби сърцата на мнозина от феновете им.

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички - Снимка 3

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички - Снимка 4

Въпреки това, по-късно Бен и Дженифър се събраха и ожениха. Гледайки снимките от тяхната сватба, дори и скептиците не могат да не се разтопят, защото дори от екрана е очевидно, че това е истинска любов.

Въпреки тези успехи, наскоро Джей Ло беше заснета от папараци, облечена в широки дънки и светла жилетка. На всичкото отгоре, Дженифър бе навлякла и пуловер и веднага външния й вид бе определен от критиците като бабешки.

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички - Снимка 5

Източник: blitz.bg