Според доклад чичото на Кейт Мидълтън се готви да "разкаже истината" в предстояща мемоарна книга.

Гари Голдсмит, по-малкият брат на майката на принцесата на Уелс, Карол Мидълтън, се надява, че предстоящият му проект ще даде на семейство Мидълтън "глас" след поредните нападки на принц Хари и Меган Маркъл срещу кралското семейство.

"Когато Хари първоначално подготвяше книгата си, издателят му беше сигурен, че Уилям няма да я коментира, защото няма да е подходящо за бъдещия крал", казва източник пред New Magazine

"Хари не би очаквал такова завръщане от страна на семейството на Кейт. Той и Меган няма да го харесат нито за миг."

58-годишният Голдсмит за първи път се закани, че ще публикува мемоари през 2013 г., след като спечели 36 млн. долара от успешния си бизнес с информационни технологии.

И макар че първоначално не искаше да разкрива никакви подробности, свързани със семейството си или с племенницата си принцеса, изглежда, че Голдсмит е направил обратен завой.

"Напоследък Гари често говори пред пресата и изглежда, че коментарите му са се харесали на някои хора, особено критиките му към Хари и Меган", казва вътрешен източник.

"Първоначално той планираше да фокусира книгата върху себе си и пътя си до милионера, но сега ще добави и някои лични семейни подробности."

Въпреки че в мемоарите ще има едно-две разкрития, източници на изданието съобщават, че Карол и Кейт ще прегледат ръкописа, преди да бъде предаден за печат на издателството.

След като се появиха съобщенията за мемоарите на Голдсмит, беше съобщено, че Хари и Меган "не биха очаквали" проект за отмъщение.

Източници на изданието твърдят, че Съсекс сега "се страхуват от излизането на книгата".

 

Източник: nypost.com