Съпругата на новия британски монарх крал Чарлз III – Камила, сътвори невиждана излагация.

Ролята й в двореца дълго време не бе за завиждане. Дори когато сключиха брак с Чарлз, кралската фамилия се отнасяше много студено с нея, а британците продължават да не я харесват, защото заради нея той изневери на покойната Даяна.

Отне й доста време, за да докаже, че е достойна за снаха в кралското семейство и жена на любимия си мъж. Мнозина обаче се съмняват, че ще успее да затвърди това мнение, след като Чарлз III се възкачи на трона.

Тя вече успя да се издъни и то много сериозно. Грешката й вече е сред най-обсъжданите теми, а тя пък накара мнозина да се замислят какво предстои.
Първите й модни образи не само, че далеч не са впечатляващи, а точно обратното – кралицата се превърна в обект на сериозна критика от страна на обществеността, а и на експертите.

На едно от последните събития тя бе заложила на черва дантелена коктейлна рокля на „Fiona Clare“, с дължина малко под коляното. Експертите отбелязват, че черният цвят допълнително подчертава възрастта й и допълват, че много повече биха й отивали благородните нюанси, на които залага Кейт.

Освен това в допълнение тя бе заложила на плътен черен чорапогащник, който е пълен абсурд за дворцовия етикет.
Източник: jenata.blitz.bg

Съпругата на крал Чарлз III – Камила с невиждана излагация

Съпругата на крал Чарлз III – Камила с невиждана излагация - Снимка 2