Съвременните проблеми са причинени от разпространението на избухливостта и гнева, с която може да се справим, като се откажем от клането на крави, чиито страдания носят бедствие за хората, постанови съдия в Индия. 

Съд в индийския щат Гуджарат осъди заподозрян контрабандист на крави на доживотен затвор, а по време на обявяването на присъдата, съдия Самир Винодчандра Виас каза, че всички проблеми на света ще бъдат решени, когато се спре клането на крави, пишат тамошните медии.

Съдът в Индия се произнесе относно причината за „всички проблеми на земята“

 „В деня, в който нито капка кравешка кръв не падне на земята, всички проблеми ще бъдат решени и благосъстоянието на земята се възцари”, се казва в решението на съда.  Там се изтъква още, че кравата е не само животно, но и олицетворение на майката.

 Лошото транспортиране и клането на крави е „въпрос на болка и скръб“, продължи съдията, а „къщите, направени от кравешка тор, не се влияят от атомна радиация“.  Според него кравешката урина служи като лек за много нелечими болести и „ако кравите останат нещастни, тогава нашето богатство и имущество изчезват“.  Виас подчерта, че популацията на кравите е намаляла драстично и един ден ще дойде време, когато кравите ще ги гледаме само на картинка.

„Проблемите, които съществуват днес, са свързани с разпространението на гнева и избухливия темперамент.  Единствената причина за растежа им е клането на крави.  Докато това не бъде напълно забранено, изменението на световния климат не може да бъде спряно“, постанови съдът.