Месеци след скандала около раздялата с Шакира, Жерар Пике не само не се засрами, ами започна да си пуска сам селфита и снимки с новата любовница. Да, това е същата онази Клара Марти, която цяла година "оправяше" в леглото на жена си, докато тя отсъства от Барселона.

Както знаем, Клара е далеч по-млада от Шаки, едва на двайсет и няколко години. Пике е на 35 като също е с над 10 лета по-малък от латино певицата. Доскоро обаче разликата в годините не му пречеше, а двамата създадоха и две прекрасни деца.

С това бозаво селянче ли Пике замени Шакира?! (СНИМКИ на новите влюбени, вижте Клара в близък план)

Бясна от предателството, Шакира наскоро пусна парче, в което сравнява себе си с Ролекс, а Клара с Касио. Светът полудя по видеото и текста на песента, но Пике показа гордост и его като отвърна на бившата си с това селфи с Клара. Както е видно, двамата са снимани в близък план, а Марти е почти без грим и с коса, която спешно има нужда от пребоядисване.

Гледката на Клара и съпоставката с Шакира накара хиляди в нета да изригнат шокирани и да попитат футболиста дали има проблеми с психиката и зрението.

"Да смениш Шакира с това бозаво умито селянче?! Ти трябва да не си добре. Какво намери в това постно девойче, защото ние я гледаме, гледаме и колкото повече я гледаме, толкова повече осъзнаваме, че куфарите на Шаки не може да носи", попиляха ги в нета.