Принц Луи расте и колкото и да искат Кейт и Уилям да го задържат далеч от обществото, това е невъзможно. Буквално ден след коронацията на дядо си, малкият принц направи първата си публична изява като кралски наследник. Но докато той радваше всички с управлението на количка с пясък, сестра му Шарлот открадна вниманието на публиката с отличните си умения в стрелба.

Спортна натура като майка си, Шарлот обожава да играе, да тича, да бяга и да спортува. Освен това малката принцеса очевидно е запалена по стрелбата, тъй като показа възхитителни умения с лъка. Само на 8 години, Шарлот изглежда забележително. И очевидно се радва на чудесни умения с лъка.

Тя смело демонстрира стрелба по цел и успя да уцели мишената без усилия. За разлика от злополучния реверанс, който предизвика много усмивки малко по-рано.

Става въпрос за опита на принцесата да се поклони на дядо си крал Чарлз. Тя направи забележителен реверанс при появата му, но за съжаление изгуби равновесие и не успя да се поклони пред доведената си баба. Камила обаче й усмихна и я успокои с потупване по рамото, което върна усмивката върху притесненото лице на малката принцеса. Очевидно Джордж и Шарлот си дават сметка за общественото положение, което заемат и се стараят да са безупречни пред обществото.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)