Макар на хомосексуалните двойки да бе дадена възможността да сключват брак така, както и хетеросексуалните, вероятно има много от тях съжаляват горчиво! Рики Мартин и неговият съпруг Юън Йосеф обявиха, че се развеждат след брак, продължил 6 години.

 

Бившата двойка направи изненадващото съобщение преди броени дни, без да влиза в подробности и да разкрива мотивите за това решение. Появиха се слухове за изневери от страна на Рики Мартин и за неговия деспотичен характер, но те все още не са потвърдени.

 

Рики Мартин ще брои 15 млн. долара на бившия си при развода

"Решихме да сложим край на нашия брак с любов, уважение и достойнство, като запазваме родителските ни задължения и почитаме всичко, което преживяхме като двойка през тези прекрасни години", заявиха двамата в изявление за списание "Пийпъл".

 

Рики и бившият му съпруг – 38-годишният художник, се запознаха през 2015 година чрез социалните мрежи. Година по-късно сключиха предбрачен договор, според който Йосеф ще получи около 15 милиона долара от имуществото на популярния певец. Според информирани източници, двамата вече са се разбрали по за всичко около раздялата и няма вероятност да станем свидетели на съдебни спорове.

Източник: Уикенд