Излязоха шокиращи разкрития за мръсотиите на Пике!

Битката между Шакира и неверния Пике е напът да приключи - разбира се, в полза на певицата. Знаем, че футболистът започна да губи дивиденти и в кариерата, и в живота, след като лъсна истината, че е слагал рога на Шакира и то с проста сервитьорка. Певицата моментално го натири от живота си като му предложи дори да му даде два милиона долара, за да си прати дълговете, но да й остави децата.

Първо Пике упорстваше и не бе съгласен като заяви, че ще се видят направо в съда. Е, оказа се, че до съд няма да се стигне, след като излязоха шокиращи и доста брутални разкрития за мръсотиите на Жерар. Разкритията бяха хвърлени пред обществеността от журналист и запалянко на "Реал Мадрид", който обясни какви ги вършат Пике и съотборниците му (поне част от тях).

Стана ясно, че Пике е мърсувал и преди като си е намирал момичета от интернет. Разбира се, той и приятелите му никога не пишат лично на мацките в мрежата, за да няма доказателства. С тях се свързват техни хора като представители и предлагат срещи на гърлите. Ако онези приемат и се навият, се определя часът и мястото.

"След това е ясно какво правят, а накрая мацките си тръгват с пари - не само за доброто прекарано време, но най-вече затова, че трябва да си държат устите затворени. Това е. Отдавна го правят това играчите, а Пике е сред най-раздаващите се, жалко за Шакира", разкри Пипи Естрада.