Херцогинята Кейт Мидълтън стана пример за британците, но не само като стил, класа и поведение в обществото, но и като учебник за детско възпитание. Майка на три отрочета, Кейт винаги успява да пребори истерията на малчуганите си - особено тази на палавия принц Луи, чието мнение обикновено е различно от това на околните. И той незабавно го показва.

Мидълтън обаче умее да парира истеричните му пристъпи, особено на публични събития като последно това бяха тържествата в чест на платинения юбилей на Елизабет Втора. Кейт не само кротна малкия, но и не спря да се усмихва като се оказа, че именно в това е тайната й.

"Всеки път, когато малкият тръгне да повишава глас и наближи истерията, Кейт става още по-весела и слънчева. Тя го гушва и веднага му показва нещо по-интересно от състоянието му. Залисва го и така отнема вниманието и фокуса му от недоволството, което го мъчи.

Важното обаче е нито за миг да не си изпускате нервите и да не се мръщите, нито да се карате на детето. Кейт отлично знае, че то също не е щастливо, когато е в истерия и дори повече от вас иска тя да премине", обясниха експертите на Бъкингам, от които самата херцогиня се е научила.

Те са убедени, че правилата важат не само за кралските чеда, а и за всички наши деца. Изпробвайте ги!