Руският президент Владимир Путин унищожи голямата руска звезда Алла Пугачова.

Всички нейни музикални изпълнения са били свалени от руския ефир, отбелязва tvcenter.ru. Оттам посочват, че се позовават на информация на влиятелна московска радиостанция.

Причината песните й да попаднат под възбрана е елементарна – тя, заедно с още няколко артисти изразиха негативно мнение за т.нар. „военна операция“ в Украйна и отправиха призив към Путин да сложи край на кръвопролитието.

Припомняме, че в черния списък на руските радиостанции попаднаха и редица световноизвестни звезди като Лейди Гага и Мадона, които също изразиха негативното си мнение по отношение на политиката, която води Кремъл.

Почитателите на Алла Пугачова предполагат, че този път тя е напуснала родината си завинаги, още повече, че както стана ясно преди броени дни, продават и замъка си в с. Гряз, който оцениха на 1 млрд. рубли.

На свой ред пък руската легенда наруши дългото си мълчание откакто замина зад граница и изригна в профила си в Инстаграм срещу всички онези, които я мразят и критикуват. Тя отбеляза, че я мразят онези, които самата тя не понася. В заключение посочи, че е живяла и пяла напразно, ако същите тези лица са я харесвали. Тя ги призова да продължат да скърцат със зъби, и допълни, че преди са били крепостни селяни, а сега – роби.
Източник: lupa.bg

Путин унищожи Алла Пугачова