Мелания Тръмп стои плътно до съпруга си Доналд Тръмп. Милиардерската съпруга само преди ден беше забелязана на официална вечеря с мъжа си. Не само това - буквално дни след като избухна скандала, бившата първа дама на САЩ се появи изключително усмихната и безгрижна до мъжа си. И по никакъв начин не изглеждаше обидена или засегната заради скандала.

 

Както е известно, във вторник Тръмп ще бъде арестуван и изправен пред прокуратурата, по обвинение в подкуп и финансови злоупотреби. По думите на прокуратурата той е бил привлечен под отговорност, защото е използвал дарения за предизборната си кампания, за да затвори устата на Даниълс.


Първият път Мелания беше призована да се разведе със съпруга си след новината за аферата му с блондинката, но тя игнорира слуховете. Сега стана ясно, че Мелания остава плътно зад мъжа си и няма да го изостави и в този момент. Не е ясно дали заради привилегиите в Белия дом, или заради ново споразумение между двамата, но първата дама изглежда сияеща. Явно планира максимално да се възползва от втория успех на Тръмп на изборите...