Настоящата година може да бъде определена като доста тежка за Кевин Костнър след драматичния развод с Кристин Баумгартнер, с която бяха в брак цели 18 години и имат 3 деца. Делото приключи едва миналия месец след купища скандали и публични излагации.

 

Очевидно към днешна дата 68-годишният актьор си е стъпил на краката и по всичко личи, че вече е в обятията на нова изгора, след като пръска близо 30 000 долара за дамски подаръци. Поне 10 бона пък отишли за секс играчки.

 

Актьорът бил заснет да обикаля бутиците и накупил сериозна порция рокли. Докато носел покупките, зад него дискретно припкала младата асистентка с няколко кутии без надписи, в които според „Сън“ се намирали няколко скъпи артикули, купени от изискан сексшоп, включващи кожена люлка за интимни забавления и униформа на медицинска сестра.

 

Така и не става ясно коя е дамата, за която са подаръците, но вероятно актьорът няма да крие дълго време новата си изгора.

 

Прясно разведеният Кевин Костнър пръсна луди пари за бутикови рокли и играчки за възрастни

По всичко личи, че бившата му вече съпруга, е планирала тайно развода няколко месеца по-рано, предвид факта, че без знанието на актьора е купила скъп автомобил за лично ползване, макар дотогава семейството да е вземало само коли на лизинг. Трябва да отбележим, че превозните средства не фигурират в предбрачното споразумение.

 

Това означава, че по този начин Кристин е взимала аванси в брой от кредитните карти на съпруга си, без неговото разрешение и е пазарувала с широка ръка в скъпи бутици. Сега пък сякаш за отмъщение, той купува играчки за възрастни, но за друга жена, а не за нея.

Източник: Уикенд