Неочакваната смърт на Матю Пери предизвика вълна от скръб в света на развлеченията.

Сред тези, които скърбят дълбоко, е Моли Хурвиц, бившата му годеница, която наскоро сподели в Instagram трогателен спомен за времето, което са прекарали заедно.

Тя публикува трогателна снимка на силуета на Матю на фона на европейски градски пейзаж. В публикацията си  навлиза дълбоко в спомените, които са споделяли, предлагайки интимен поглед към връзката им и самосъзнанието на Матю за изключителния му талант.

"Той би искал светът да обсъжда огромния му талант, а той наистина беше изключително талантлив", започна Моли. След това тя си спомни за времето, предшестващо събирането на "Приятели", когато са гледали заедно култовия сериал. "Бях толкова добър!!!" - възкликваше той, изтъквайки своите изпълнения - припомни си тя.

"Уловихте ли това?" Когато се впускат в епизодите, Моли споделя: "Често правехме паузи, за да анализираме определени сцени. Взаимното ни уважение към хумора беше връзката между нас. Да преживееш как той отново разпалва своята гениалност беше наистина очарователно."

Макар светът да почиташе Матю заради безспорното му актьорско майсторство, особено заради ролята му на Чандлър Бинг в "Приятели", връзката на Моли с него се простираше отвъд екраните.

"Въпреки че го обичах с такава сила, каквато не можех да изразя, той беше сложна душа, която понякога ми причиняваше дълбока болка", разкрива тя.

След това тя призна незаличимото му влияние върху живота ѝ, заявявайки: "Никой в живота ми на възрастен не ми е повлиял по-дълбоко от Матю Лангфорд Пери. Дълбоко съм благодарна за всичко, на което ме научиха нашите взаимоотношения".

Източник: hellomagazine.com