Край на военните действия между Меган Маркъл и семейство Уиндзор. Кралската двойка се отказа да атакува краля и принцовете на Уелс, тъй като вече не са интересни. В отчаян опит да спаси "марката Съсекс", Меган Маркъл заряза драмите с фамилията. И реши да покаже, че е жена със съдържание и стойност.

За целта актрисата се появи на официален форум в рокля за 9000 долара, която е изцяло в златно. Тоалет, по-подходящ за наградите "Оскар" или някое филмово парти, но не и за приемане на награда на фондация в подкрепа на жените "Мис за жените", създадена от военната ветеранка Глория Стейтъм.

Меган изненадващо отказа да мине по червения килим, както и да говори с пресата. Тя се появи през заден изход, придружена от майка си и Хари. Говори се, че това е последният отчаян опит на херцогинята да съхрани имиджа си, като обществено значима фигура. Заради скандалите около семейството й, популярността на Хари падна с 45 пункта, а тази на Меган — с 36. С други думи — обществената значимост на двойката вече не е фактор и тя се изхабява.

Очевидно херцогинята прави последни отчаяни опити да си върне интереса към себе си. Вчера тя стигна до там, че публично се оплака, че са участвали с Хари в опасна гонка с папараци, опитващи се да ги заснемат в Ню Йорк. Едва ли херцогинята би отдала такова внимание на това, ако не беше отчаяна за внимание.

Мнозина предполагат, че след като осъзна, че няма да пробие нито в политиката, нито в обществения живот, а сама изгори мостовете за връщане в кралското семейство, Меган се бори за шанс отново да се върне в киното. Но и в Холивуд не искат претенциозни принцеси, както се оказа.