След като проектът на Меган Маркъл за интервюта с известни личности пропадна, принц Хари реши да поеме топката в свои ръце. Последните слухове носят, че херцогът на Съсекс преговаря с интернет компания за нова серия интервюта, които да са проведени от него. Малцина обаче се съмняват в успеха му, още повече, че състоянието на Хари напоследък взе да намалява, а изявите му също.

Новият проект на принца има за цел да покаже, как херцогът интервюира едни от най-влиятелните хора в света. Сред тях са Владимир Путин и Доналд Тръмп. "Той иска да ги интервюира за детските им травми и да разкрие, как това е повлияло на живота им днес. Предвид факта, че това са хора, които не говорят за миналото и семейството си, това изглежда един обречен проект", разкриват източници от компанията.

Под прицела на Хари е и създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг, който също не обича да се изявява пред медиите. Явно семейството наистина има сериозни проблеми, щом са готови да се впуснат в подобни авантюри. Крал Чарлз също даде знак, че двойката е в изгнание, с което окончателно ги изолира от двореца.

Мнозина смятат, че Меган и Хари са просто изгубена кауза. "Истината е, че никой не се интересува от тях. Те се превърнаха в палячовци, които предизвикват интерес само когато обиждат кралското семейство", коментират журналисти.