Принц Хари с разтърсващи думи за покойната си баба – кралица Елизабет Втора.

По-рано днес той публикува изявление, с което й отдаде почит. Нарече я „непоколебима грация и достойнство “. Принц Хари не пропусна да подчерта, че Нейно Величество е останала вярна през целия си живот и сега на наследството й, което е вечно.

Той посочва още, че по време на честванията на живота й, както и в отбелязването на траура за нейната загуба, всички си спомнят за това, че тя е водещия компас за много хора с ангажиментите си към службата и дълга.

Принц Хари си спомни и за думите, които Нейно Величество изрече, когато изгуби съпруга си принц Филип, гласящи, че животът се състои от първи срещи и последни раздели. 
В този ред на мисли, той отбелязва, че последната раздяла му носи голяма тъга, но пък ще е вечно благодарен за всички техни първи срещи – от най-ранните му детски спомени с нея до срещата му като първи негов главнокомандващ и първият миг, в който посрещнала съпругата му и прегърнала правнуците си.

Накрая принц Хари посочва, че още пази спомена и ще цени завинаги времето, което е споделял с нея. Заедно с това той подчертава, че остава верен и почита баща си в новата му роля на крал Чарлз III.

Благодари й за заразителната усмивка и допълва, че те също се усмихнали, знаейки, че са се събрали с дядо му и отново са заедно в мир.
Източник: blitz.bg

Принц Хари разтърси с думите си