Принц Хари накара всички в двореца да се разтреперят след като тази новина видя бял свят.

Оказва се, че въпреки всичко и всички, той все пак ще издаде мемоарите си. Това ще се случи още в началото на следващата година, предава АФП като се позовава на издателство „Пeнгуин Рандъм хаус“. 

Книгата ще е на пазара на 10 януари и ще носи заглавието „Spare“ („Резервен“). 
В съобщение в Туитър издателството посочва, че са щастливи да представят забележителната лична история на принц Хари.

Книгата бива описана като прозорец, гледащ към реакцията на Хари, когато изгуби майка си – принцеса Даяна и последствията от кончината й в по-нататъшния му живот.
Запознати издават, че най-силният коз на принц Хари в мемоарите му е, че е проявил безкомпромисна честност. Казано с други думи, творбата е пълна с откровения и съждения, които едва ли ще нанесат тежък удар по голяма част от кралската фамилия. 
В крайна сметка херцогът на Съсекс стига до трудно извоюваната мъдрост и за щастие любовта побеждава скръбта, разкриват още от издателството.

Припомняме, че през 2020 г. принц Хари и съпругата му разбуниха монархията, напускайки кралската фамилия. Двойката се установи да живее зад Океана, а през март 2021 г. дадоха разтърсващо интервю пред Опра Уинфри, в което обвиниха кралската фамилия в расизъм и липса на чувствителност.
Източник: lupa.bg

Принц Хари накара всички в двореца да се разтреперят