Принц Хари готви отровно отмъщение за Чарлз Трети и съпругата му Камила.

Хора от обкръжението на новия монарх издават, че със съпругата му са силно притеснени от излизането на предстоящата книга на принц Хари. Опасенията им са свързани с това, че в нея ще се съдържат доста неприятни коментари за Камила Паркър-Боулс, отбелязва "Daily Mirror".

Неотдавна едно от доверените лица на Чарлз споделило с ексводещия на "Good Morning Britain" Пиърс Морган, че дворецът се тресе от страх, че книгата на Хари ще бъде пълна с отровни твърдения по адрес на Камила, което ще е вид отмъщение за ролята й в разпада на брака на родителите му.

Морган отбелязва, че след кончината на Елизабет Втора, излизането на книгата на принц Хари ще е опустошително за крал Чарлз Трети.
Припомняме, че в интервюто, което дадоха с Меган Маркъл пред Опра Уинфри през миналата година, принц Хари посочи, че се чувства страшно разочарован от баща си. 
След това баща и син се събраха за погребението на принц Филип, а по-късно и за юбилея на Елизабет Втора.

Междувременно Пиърс отправи призив към принц Хари да скъса „доходоносния си договор“ с "Penguin Random House" и да "анулира книгата", за да може всички да му повярват, че наистина иска да се отнесе добре с баща си.
Според запознати, принц Хари е настоял мемоарите му да бъдат публикувани през ноември.
Източник: blitz.bg

Принц Хари накара целият кралски двор да се тресе