Мнозина се запитаха дали кралицата ще успее да преживее и този срам

Принц Хари създаде поредната шокираща ситуация. Най-потърпевша в случая е съпругата му Меган Маркъл.

Запознати издават, че кралица Елизабет Втора не е на себе си след тази случка. Мнозина дори се питат дали ще успее да преживее поредния тежък удар, дело на внук й.

Принц Хари хвърли в шок Меган Маркъл и кралица Елизабет Втора

Тези дни стана ясно, че бельо на принца, което носел по време на едно от безпаметните му партита в Лас Вегас, отива на търг.

То се продава от стрийптизьорка, присъствала на забавата.

При все, че съществува твърдение, че всичко, случващо се в града на греха си остава там, изглежда това не важи за кралските особи и известните личности като цяло.

След като преди години някои медии публикуваха папарашки снимки на сина на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз, сега някой може да се сдобие с черните му слипове.

Припомняме, че тогава принц Хари бе щракнат да купонясва само по тях. По-късно пък се появиха и кадри, на които е както майка го е родила.

Кари Райхърт работела в нощния клуб в Лас Вегас, в който принцът сътвори този стрийптиз. Нещо повече – тя дори твърди, че той лично й дал бельото си, след като се съблякъл.

При все, че случката е отпреди десетилетие, когато принц Хари постоянно изправяше кралския двор на Великобритания на нокти, тя му създава нова порция главоболие и днес.

Източник: standartnews.com