Мнозина се запитаха дали кралицата ще успее да преживее и този срам

Принц Хари създаде поредната шокираща ситуация. Най-потърпевша в случая е съпругата му Меган Маркъл.

Запознати издават, че кралица Елизабет Втора не е на себе си след тази случка. Мнозина дори се питат дали ще успее да преживее поредния тежък удар, дело на внук й.

Тези дни стана ясно, че бельо на принца, което носел по време на едно от безпаметните му партита в Лас Вегас, отива на търг.

То се продава от стрийптизьорка, присъствала на забавата.

При все, че съществува твърдение, че всичко, случващо се в града на греха си остава там, изглежда това не важи за кралските особи и известните личности като цяло.

След като преди години някои медии публикуваха папарашки снимки на сина на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз, сега някой може да се сдобие с черните му слипове.

Припомняме, че тогава принц Хари бе щракнат да купонясва само по тях. По-късно пък се появиха и кадри, на които е както майка го е родила.

Кари Райхърт работела в нощния клуб в Лас Вегас, в който принцът сътвори този стрийптиз. Нещо повече – тя дори твърди, че той лично й дал бельото си, след като се съблякъл.

При все, че случката е отпреди десетилетие, когато принц Хари постоянно изправяше кралския двор на Великобритания на нокти, тя му създава нова порция главоболие и днес.

Източник: standartnews.com