През много перипетии и обиди преминаха принц Хари и жена му след решението им да заживеят в странство и по-точно в Щатите, но такова публично унижение не бяха изтърпявали. Точно затова в момента семейството е извън кожата си и не може да го скрие, особено Меган Маркъл, която бълвала змии, че и гущери, разкриха от Бъкингам.

Причината - имената на Хари и жена му са поставени най-отдолу в сайта на двореца. Под тях е само името на принц Андрю, който всички знаем, че бе обявен публично в пе..филия.

Информацията на Дейли Мейл разбуни духовете и наистина се видя, че когато човек отвори сайта, за да се запознае с имената, биографиите и интересни подробности за кралските особи, то Хари и Маркъл са най-отзад.

Преди тях са поставени имената на много по-далечни роднини на кралското семейство като принц Майкъл и принцеса Александра, които са чак братовчеди на кралицата.

За разлика от тях, Кейт Мидълтън пък е поставена непосредствено до новия крал Чарлз Трети и разбира се, мъжът й също. Това предизвика множество дискусии на Острова като доста хора изказват несъгласието си и симпатиите си към Хари (без Маркъл).