Нова биография за Меган Маркъл разкрива потресаващи подробности за поведението й в Бъкингам. След като се изкара жертва на расизъм и злоупотреби от страна на кралското семейство и избяга в САЩ, херцогинята на Съсекс сега трябва да обяснява поведението си пред кралските придворни.

 

Оказа се, че Меган въобще не е толкова невинна, колкото иска да се изкара. "От самото начало тя се старае да осребри присъствието си в Англия. В момента в който обяви годежа си с Хари, а и преди това, Меган започна да поставя такива капани, че да си подсигури път за бягство в САЩ. Планираше ходовете си много внимателно и представяше такива доказателства, че е жертва, за да се махне. Истината е, че тя беше възмутена, че не й плащат, за да бъде принцеса и да се държи като такава. И когато разбра, че животът в двора не само не е толкова бляскав, но и ограничен на много строг протокол, започна да планира бягството си", разкриват придворни.

Те са се кръстили "Клуб на оцелелите при Съсекс" и той включва дори Саманта Коен, бившият личен секретар на Меган, която бе назначена лично от кралицата за нейна довереница. Придворните споделят, че в един момент са събирали доказателства, че помагат на кралското семейство, а не му пречат.

"Меган съзнателно се опитваше да се изкара жертва. Тя непрекъснато беше при специалиста от човешки ресурси с някакво оплакване. Този човек е там, за да гарантира, че служителите са защитени и правата и задълженията им са защитени. Тя знаеше този факт и го използваше в своя полза", коментират още придворни.

Според други пък, "Меган ни принуди да събираме доказателства, че се грижим за нея. Страхувахме се, че в един момент ще се наложи да доказваме, че наистина сме полагали грижи за госпожата, а не сме злоупотребили с нея", добавят те.