Меган Маркъл явно има нужда да е в конфликт с някого, за да се чувства значима. Години преди да започне атаките срещу Кейт и Уилям, и цялото семейство, херцогинята на Съсекс се заяждала с Парис Хилтън. А причината е повече от инфалтилна - съдела я, че е по-хубава от самата нея.

 

Меган сама призна за този свой срамен момент от живота си в интервю за известно списание. Актрисата сподели, че преди години яростно завиждала на Парис Хилтън, че изглежда като кукла, а тя - не. 

 

"Когато взимах интервю от Парис Хилтън наистина се притеснявах много. Години наред я съдех по външния й вид и дори не предполагах за травмите в живота й. Истината е, че аз не израснах като красиво дете и завиждах на Парис. Дори я съдех, защото тя беше красива и вярвах на всичко, което чуех за нея. Накрая ми се наложи да й се извиня", заяви още Меган.

След като очевидно Хилтън е решила да неглижира Меган, херцогинята си потърсила друг обект за прицел и това са семейство Уиндзор. Кралските особи нямаше как да игнорират обвиненията, тъй като тя се омъжи за принц Хари, но се постараха да ограничат контактите си с нея до минимум.