Стряскаща промяна! Певицата Бионсе превърна дъщеря си Блу Айви в копие на Ким Кардашиян. Златното дете на поп кралицата се появи на официална вечеря, досущ като някоя от сестрите Кардашиян. А е само на 11.

 

Трите дами Ноулс - Тина, дъщеря й Бионсе и внучката й - Блу Айви се появиха в официални вечерни рокли за гала вечер, на която певицата трябваше да пее по-късно. Изпълнителката обаче шокира всички, когато позволи на дъщеря си да изглежда като поне 10 години по-голяма в официалния си тоалет. Блу Айви носеше вечерна сатенена рокля  с дълбоко деколте, сандали с ток, диамантена огърлица и обеци, които вероятно струваха поне няколко милиона.  Отгоре на това дъщерята на поп дивата беше с грим, а и прическата й я правеше по-възрастна.

 

Момиченцето е само на 11 години, но изглежда като пораснала жена, което смути немалко организации за защита на децата. А предвид и слуховете, че зад кулисите на Холивуд се случват потресаващи неща с малолетните звезди, мнозина призоваха певицата не само към по-отговорно поведение към децата си, но и да съхрани детството на наследничката си.