Тилан Блондо бе част от ревюто на марката „Дизел” и се появи на модния подиум с бял топ, дънкова пола в съчетание с малка сива чанта.

Тилан стана на модел едва четиригодишна, а на 10 вече позира на страниците на „ВОГ”. Мнозина тогава я нападнаха с грозни коментари за снимките и определиха ситуацията като „сексуализация на деца”.

Младата девойка е дете на известната тв водеща Вероника Лубри и футболиста Патрик Блондо. От най-красивото момиче в света се превърна в една от най-красивите девойки на модния подиум.

Помните ли Тилан Блондо: Най-красивото дете на света дефилира на седмицата на модата в Милано (Вижте как изглежда на 21 – Снимки)

Блондо е много популярна в социалната мрежа, следват я в Инстаграм 6,5 милиона души. Впрочем почитателите на марката „Дизел” бяха изненадани с неочаквана сцена. Творческият директор на марката Глен Мартинс направи хълм от презервативи, по точно от 20 хиляди презерватива. Повече от 3 хиляди души бяха гости на шоуто. Които бяха поканени с покани, поставени в кутии с презервативи.

Помните ли Тилан Блондо: Най-красивото дете на света дефилира на седмицата на модата в Милано (Вижте как изглежда на 21 – Снимки) - Снимка 2

От страницата си в Инстаграм  госпожицата благодари на организаторите, че са й позволили да участва в най-готиното шоу: „ Такава чест 💓Благодаря на целия екип на Diesel, които бяха най-милите хора в живота ми”, написа тя.

Помните ли Тилан Блондо: Най-красивото дете на света дефилира на седмицата на модата в Милано (Вижте как изглежда на 21 – Снимки) - Снимка 3

Помните ли Тилан Блондо: Най-красивото дете на света дефилира на седмицата на модата в Милано (Вижте как изглежда на 21 – Снимки) - Снимка 4