В индустрията на забавленията изискванията към знаменитостите са изключително високи - те трябва да излъчват перфектна визия във всяка ситуация.

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+

Джесика Алба, на 42 години, отдавна е в категорията на една от най-красивите жени в света и често се появява на върха на класациите за "най-сексапилни" жени.

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+ - Снимка 2

Дори след раждането на две деца, тя запази фигурата си и изглеждаше изумително. Обаче, третата й бременност значително промени външния й вид. Или може би не само бременността е причината за настоящата й визия?

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+ - Снимка 3

След като ражда последното си дете, Джесика прекарва повече време със семейството си и почти напълно избягва публичните събития. Тя все пак се появява на някои светски мероприятия и изглежда изумително там.

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+ - Снимка 4

Но истината е съвсем различна. Наскоро тя беше заснета на папарашки снимки, а гледката беше направо страшна.

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+ - Снимка 5

"Джесика Алба има закръглено лице, кожата й изглежда отпусната и дори виснала, клепачите и веждите й не изглеждат симетрични"; "Дали това са признаци на стареене или неуспешна козметична процедура?" - феновете й са обезпокоени, гледайки реалните снимки.

Помните ли секссимвола Джесика Алба? Няма да я познаете днес СНИМКИ 18+ - Снимка 6

Всъщност преди няколко месеца репортери успяха да направят няколко снимки на звездата по време на почивката й на един от плажовете в Хавай, където тя се бе отдала на релакс със съпруга си. Някои от феновете дори признаха, че не биха я познали, ако я срещнат на брега на живо.

Източник: blitz.bg