Чандлър Бинг - най-любимият от любимите ни "Приятели", напусна шесторката завинаги. В събота актьорът Матю Пери бе открит мъртъв в дома си, а светът потъна в искрени сълзи. Два дни отне на колегите му от сериала да намерят сили за изявление, като днес промълвиха само, че искат да изживеят мъката си и да - ще говорят, но когато изплачат сълзите си...

Часове по-късно обаче една вест разтърси не само Америка, но и целия свят - съмнения в гибелта на Пери. Оказа се, че тялото на Матю, което бе открито да плува в джакузито, а той е бил вече мъртъв, не е достатъчно мокро.

Да, съвсем правилно четете. Според полицията, която е озадачена до краен предел, трупът на Пери е бил мокър, но в никакъв случай не и подгизнал. Подгизнал се използва ако човек е починал във вода и е престоял там, толкова, колкото уж актьорът е бил.

Напълно възможно е екранният Чандлър да е починал извън джакузито, а тялото му да е преместено там по-късно, което би обяснило странния факт с "подгизването". Пита се обаче кой би направил нещо подобно и защо?!

Знаем, че в джакузито го е открил неговият помощник, който се е обадил на полицията. Тепърва ще се прави разследване на всички мистериозни факти около случилото се с Пери.