Ева Лонгория, чаровната и "отчаяна" домакиня, продължава да омагьосва феновете си вече 20 години по-късно. Със своята красота, атлетична фигура и женственост, тя отново привлича възхищението на всички, особено на мъжкия пол.

Похот: Ева Лонгория събра всички погледи с гола рокля СНИМКИ 18+

Нейният талант да бъде секс символ в продължение на две десетилетия, без да забавя темпото, е истинска постижение. Ева Лонгория продължава да бъде една от най-красивите актриси на нашето време. От момента, в който се появи на екран през 2004 г. в първия епизод на "Отчаяни съпруги", тя незабавно стана любимка на публиката.

Похот: Ева Лонгория събра всички погледи с гола рокля СНИМКИ 18+ - Снимка 2

Наскоро звездата беше забелязана, разхождайки се из Холивуд, с невероятно провокативен, открит и чувствен тоалет. Тя избра да носи черна рокля с дантелен корсаж, изработен във флорални мотиви, завършващи с тънки презрамки. Нейната визия бе изключително женствена, а самата Ева, както винаги, разпръскваше наоколо чаровната си усмивка.

Похот: Ева Лонгория събра всички погледи с гола рокля СНИМКИ 18+ - Снимка 3

Стилистите й бяха прибрали косата в опашка, а гримът бе направен с акцент върху очите.

Похот: Ева Лонгория събра всички погледи с гола рокля СНИМКИ 18+ - Снимка 4

Ева Лонгория е родена през 1975-та в Корпъс, САЩ. Тя е дете на брак между американци с мексикански произход. Мечтата й е да стане фитнес инструктор, а по-късно решава да стане модел. Малко по-късно е отхвърлена от модна агенция заради теглото й.

Похот: Ева Лонгория събра всички погледи с гола рокля СНИМКИ 18+ - Снимка 5

Днес тя не само продължава да участва във филми, но и създава свои собствени проекти. Тя остава най-добрата приятелка на Виктория Бекъм и кръстницата й Харпър.

Източник: blitz.bg