Тя беше богиня в очите на целия свят години наред! Беше кралица на модния подиум, а по нея въздишаха едни от най-могъщите мъже в света. Но днес Адриана Лима не е дори бледа сянка на предишното си аз. И не е изненадващо, че буди изненада и дори недоумение у онези, които са я разпознали.

Бившата кралица на модния подиум наскоро бе заснета на летище, докато пътува за пореден ангажимент. Подпухнала, без грим, видимо напълняла — това ли е ослепителната Адриана Лима, която побъркваше с формите си мъжете по целия свят? Звездата на "Виктория сикрет" изглежда все по-неугледна и не отдава никакво значение на външния си вид. С раздърпана тениска, черен суитчър, мазна коса, анцуг, манекенката изглежда повече от странно.

След раждането на нейното трето дете, Адриана явно е решила, че е настъпил моментът да си вземе малко почивка от строгия начин на живот. И дори ангажиментите й като посланик на ФИФА не попречиха на спокойствието й. При все това звездата търпи критики, най-вече заради подпухналото си лице. Вече има слухове, че е много вероятно да е сложила ботокс, но самата тя мълчи за козметичните си корекции.

Очевидно Лима е решила, че след три деца има право да си позволи да се отпусне малко и да заприлича на леличка. Преобразяването й обаче не зарадва особено почитателите й, които се надяват скоро любимката им да се върне към предишното си "Аз". Нещо, което изглежда все по-малко вероятно...