Кейт и Уилям тръгнаха по стъпките на Меган и Хари. Двойката изненада всички, когато преди ден буквално избягаха от двореца и зарязаха всичките си официални ангажименти, за да прекарат малко време заедно и да бъдат съвсем обикновени хора.

За радост на британския народ, двамата не си позволиха дълго и продължително бягство, нито имат намерение да абдикират от трона. Съпрузите взеха решение да си дадат малък отдих от кралския живот и за целта използваха местна... кръчма.

Докато децата им бяха на училище и детска градина, Кейт и Уилям решиха да обядват заедно в кръчма недалеч от Уиндзор. Изненадващо, двойката освободи целия си антураж, а охранителите им помолиха присъстващите да не ги снимат.

 

Медиите пък просто не бяха допуснати до района, което даде на двойката нужното уединение. Все пак излязоха подробности от малкото им бягство. Уилям пил бира, а Кейт хапнала типично британска храна, като дори си поръчала и вечеря за вкъщи. След което съпрузите взели поръчките си и се отправили към дома си, за да вземат децата.

 

Истинска рядкост е Кейт и Уилям да избягат от официалния си живот и ангажименти, но очевидно двойката е взела решение да се посвети на семейството си за малко. Бягството им определено привлече внимание, още повече, че двамата се пошегуваха, че следват стъпките на Меган и Хари. Но в мини вариант и далеч не смятат да бягат от короната. Само от двореца.