Тя е една от най-желаните и горещи звезди в целия свят, а нашите елементарни и постни пластмасови "лейки" не могат и да си мечтаят за славата й. Тя е Скарлет Йохансон, която въпреки че е идеализирана като перфектната жена показа, че нищо човешко не й е чуждо.

Скарлет, която е достатъчно богата, за да си позволи всички операции и разкрасяващи интервенции на Земята, просто живее щастливо и не й дреме за мнението на околните. Тя показа тялото си по бански, което тяло меко казано не е съвършено. Не и както сме свикнали да гледаме изкуствените и обработени хилядократно фотоси на родните чалгарки.

Плю на фотошопа: Горещата Скарлет Йохансон показа чудовищен целулит и не й пука! (СНИМКИ)

Вземете фотос на която и да е силиконка у нас и гледайте - то не е кожа на богиня, то не са форми, то не е чудо. Лъжа и измама! За разлика от тях Йохансон показва, че е напълно нормална жена, която обича тялото си и не се срамува от него, макар да е осеяно с целулит.

Плю на фотошопа: Горещата Скарлет Йохансон показа чудовищен целулит и не й пука! (СНИМКИ) - Снимка 2

Да, целулитът на Скарлет е чудовищен, както биха възкликнали мнозина, но е съвсем естествен. Тя е слаба, но отдавна е известно, че портокаловата кожа няма нищо общо с килограмите при жените - може да си като сушена скумрия и пак да си цялата в "кратери".

В мрежата поздравиха многократно актрисата за смелостта й, а много момичета казаха, че сега още повече искат да приличат на нея. И има защо!